• DOLAR 32.281
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2426.06
  • ...
Yetimler Vakfı Cizre'de yetim çocukların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan Yetimler Vakfı, Şırnak Cizre'de, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklara giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

Mağdur, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Yetimler Vakfı, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber birçok alanda çalışmalarına hız verdi.

Çocuk giydirme programı kapsamında Yetimler Vakfı Cizre temsilciliğine gelen çocuklar, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğenerek seçti.

Onlarca çocuk, gönüllerince kıyafet ve ayakkabı aldı.

Yürüttükleri çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Yetimler Vakfı temsilcisi Yusuf Özalp, "Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği olarak yıl boyunca yardımlarımız devam ediyor. Her bayram öncesi giyim yardımında bulunuyoruz. Nitekim yine Kurban Bayramı öncesi onlarca yetim çocuğumuzu giydirdik, ayakkabılarını aldık. Kurban Bayramı'nda da çalışmalarımız devam edecek. Bize vekâlet edilen kurbanları ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerimize dağıtacağız. Yardımlarımız devam ediyor, hayırseverin yardımları geldikçe daha çok ulaşabileceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir