• DOLAR 32.413
  • EURO 34.576
  • ALTIN 2383.648
  • ...
İmamoğlu bastırıyor, Kılıçdaroğlu ise direniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Selvi'nin Ekrem İmamoğlu- Kemal Kılıçdaroğlu rekabetini değerlendirdiği  yazısından ilgili bölüm;

İlk buluşmasında partide bir değişim gerektiğini söylemiş, değişime liderlik yapacağını belirtmişti. Kılıçdaroğlu’na ise, “Çekilin, doğal lider olun” demişti. Son olarak kendisine yakın bir gazeteciye verdiği mülakatta değişimin adını koydu. Gerekirse liderin de değişmesi gerektiğini söyledi. Böylece hedefini daha da açık etti. Zaten seçim sabahından itibaren hedefi, Kılıçdaroğlu’nun çekilmesiydi. Ama Ekrem İmamoğlu hiç umutlanmasın, Kılıçdaroğlu’nun çekilmek gibi bir düşüncesi yok. Değişim için kurultay sürecini başlatmayı, MYK’da ve danışmanlarında değişiklik yapmayı yeterli buluyor. Kendisi haricinde herkesi değiştiriyor. Ayrıca bu değişiklikleri daha çok kalmak için yapıyor. Seçimlerin üzerinden 24 saat geçmeden, “İstifa etmiyorum. 10 yıl daha CHP’nin başındayım” demişti.

KILIÇDAROĞLU ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Kılıçdaroğlu’nun A planında da B planında da hatta C planında da çekilmek gibi bir madde yer almıyor. Alfabenin 29 harfini de saysanız Kılıçdaroğlu’nun defterinde ben çekileyim, partiyi Ekrem İmamoğlu’na bırakayım diye bir madde yok.

Hep söylüyorum, İmamoğlu eğer CHP’ye genel başkan olacaksa cesur olacak, kurultayda yarışıp Kılıçdaroğlu’nu yenmeyi göze almalı.

ADRES CHP KURULTAYI

CHP’deki tablo şöyle; İmamoğlu bastırıyor, Kılıçdaroğlu ise direniyor. İmamoğlu medya baskısı ile Kılıçdaroğlu’nu çekilmeye zorluyor ama onun yeri medya değil, CHP kurultayıdır.

Eğer Ekrem İmamoğlu gemileri yakıp CHP Genel Başkanlığı’na aday olmazsa şimdiden buraya yazıyorum, Kemal Kılıçdaroğlu, ekim ayındaki kurultayı kazanır, İmamoğlu da İstanbul’a aday gösterilecek miyim diye bekler.

Bu haberler de ilginizi çekebilir