• DOLAR 32.266
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2399.413
  • ...
Gelen tepkiler üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi bir konseri daha iptal etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaz talinin yaklaşması ve okulların tatil olmasına az bir süre kala, şehir merkezlerinde gençlere yönelik yapılan toplumun genel ahlaki değerlerini hiçe sayan 'Yaz Şenliklerine ve Konserleri'ne Türkiye'nin her yerinde tepkiler gelmeye devam ediyor.

Özellikle gençleri sapkın eşcinselliğe özendirip ve halkın büyük kesimini etkileyen yerel yönetim belediyelerin eliyle yapılan konser ve festivaller, halktan büyük tepki almaya devam ediyor.

Bursa'da 29 Temmuz Cumartesi günü Kültürpark'ta konser vermesi beklenen ve sapkın eşcinsellikleri savunan sözde şarkıcı Melike Şahin'in ardından Hüseyin Turan'ın konseri de iptal edildi.

Açıklama Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan geldi.

"Yaptığı açıklamalara tepkisiz kalamazdık"

Aktaş, "61. Bursa Festivali’nin anlaşmaları Bursa Kültür Sanat Turizm Vakfı tarafından seçimden aylar önce gerçekleştirilmişti. Ancak seçim sürecinde ve sonrasında bazı sanatçıların toplumumuzu ayrıştırıcı, değerlerimize saygısızlık yaptığı açıklamalarını gördüğümüzde, buna tepkisiz kalmamız beklenemezdi." dedi.

Bu nedenle daha önce Melike Şahin konserini iptal ettiklerini belirten Aktaş, "Bugün de Hüseyin Turan isimli sanatçıyı konser programımızdan çıkarmış bulunuyoruz. Kültür sanat çalışmalarımızda millî iradeye ve toplumun değerlerine saygı gösteren sanatçılarla yolumuza devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isterim" şeklinde konuştu. (İLKHA)

 





Bu haberler de ilginizi çekebilir