• DOLAR 32.517
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2439.876
  • ...
Akçakale'de motosiklet kullanıcılarına ceza yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Akçakale Kaymakamlığının talimatıyla polis, cadde ve sokaklarda ruhsatsız, plakasız çalıntı, kasksız, ehliyetsiz ve trafik kurallarını hiçe sayan motosiklet kullanıcılarına ceza yağdırdı. Özellikle ilçede eksoz gürültüsü yapan, ruhsatsız, kasksız, ehliyetsiz ve plakasız motosiklet kullananlara ceza yağdıran yetkililer, vatandaşları bu konuda uyarıyor.

 

Bu konuda bir açıklama yapan yetkililer, "İlçemizde ruhsatsız, plakasız ve eksoz gürültüsü yapan motosikletleri yakalayarak motorlarına el koyup gerekli cezai işlemleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olmalarını bekliyoruz. Kurallara uymayan vatandaşlarımızın bu kurallara uymalarını rica ediyoruz" dediler.

 

İlçede yaklaşık bir aydır devam eden trafik uygulamasında 50 motosiklet sürücüsüne ehliyetsizlikten, 36 motosiklet sürücüsüne tescilsiz araç kullanmaktan, 11 sürücüye çalıntı araç kullanmaktan, 15 sürücüye de ikazlara uymadığından dolayı ceza işlem uygulandı. Yetkililer ilçede bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtiler. (İbrahim Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir