• DOLAR 32.452
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.38
  • ...
Bursa Valisi'nden veda ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Yeni çıkan Valiler Kararnamesi çerçevesinde merkeze alınan Vali Şahabettin Harput, Ankara'ya gitmeden önce Büyükşehir Belediyesi'ne veda ziyaretinde bulundu. Vali Harput, Vali yardımcıları Vedat Müftüoğlu ve Ahmet Hamdi Usta ile birlikte Heykel'deki Tarihi Belediye Binası'na gelerek, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile görüştü.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ile Genel Sekreter yardımcıları Necmettin Şenocak ve Mustafa Altın da ziyarette hazır bulundu.


Bursa'da 6 yıl boyunca keyifle görev yaptığını anlatan Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediyesi'nin umut veren güzel projelerinin başarıyla devam edeceğine inandığını söyledi. Vali Harput, Bursa'nın kendisi için önemli olduğunu anlatarak, "Bursa'da görev yapmak da yaşamak da onurdur. Biz bu onuru yaşadık. İnsanı, sevdiği yerde sevdikleri için çabalaması mutlu eder. Ben de bu duyguyla Bursa'da çalıştım" dedi.


Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ise, "Vali Harput, göreve geldiği günden bu yana hiçbir zaman sıradan bir vali olmadı, her zaman kente emek veren herkese 'Ağabey' oldu. Zaman su gibi akıyor, bu sürede iz bırakmak önemli. Vali Harput, Bursa'da güzel bir iz bıraktı" diye konuştu.


Ziyaretin sonunda Başkanvekili Karadağ, Vali Harput'a Bursa bıçağı ve çini vazo hediye etti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir