• DOLAR 32.45
  • EURO 34.662
  • ALTIN 2391.628
  • ...
SON DAKİKA
Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren gazetecilere yanıt verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir kez daha kazanması sonrası eleştiri okları Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi.

Hal böyle olunca parti tabanında değişim talebi geldi.

Kendisini eleştiren gazetecilere seslendi: Önyargılarıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorguluyorum
Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini isteyen CHP'lilerin sayısı günden güne artsa da CHP Lideri koltuğu bırakmamakta kararlı.

Kılıçdaroğlu, son olarak kendisini eleştiren muhalif gazetecilere cevap verdi.

Günlerdir Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini dile getiren Fatih Portakal, İsmail Saymaz, Uğur Dündar ve Fatih Altaylı gibi isimleri hedef alan Kılıçdaroğlu'nun kürsüden cevabı sert oldu.

"Kalemi eline alıp önyargılarıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir." diyen Kılıçdaroğlu, "Kalemini satmayan, onurlu gazetecilik yapan haklı eleştirilerini yazan bütün gazetecilere saygım vardır." şeklinde konuştu.,

 
"Kendisini savcı yerine koyup karar veren gazeteciler..."
Kendisini sert sözlerle hedef alan isimlere aynı sertlikte karşılık veren Kılıçdaroğlu daha sonra, "Kalemini satan, kendisini savcı yerine koyup karar veren gazetecinin, gazeteciliğini sorgulamak benim görevimdir." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuya ilişkin ifadeleri şöyle:

"Eleştirilerin tamamını saygıyla karşılıyorum. Ama kalemi eline alıp önyargılarıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir. Kalemini satmayan, onurlu gazetecilik yapan haklı eleştirilerini yazan bütün gazetecilere saygım vardır. Kalemini satan, kendisini savcı yerine koyup karar veren gazetecinin, gazeteciliğini sorgulamak benim görevimdir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir