• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
"Mescid-i Aksa Bölünmeyecek" kampanyasına büyük destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonist rejimin sözde meclisinde bulunan Likud Partisi Milletvekili Amit Halevi, Mescid-i Aksa'nın Müslümanlar ve Yahudiler arasında bölünmesi için bir plan hazırladığını, plana göre başta Kubbetu's-Sahra olmak üzere Mescid-i Aksa'nın orta ve kuzey bölümlerinin işgalci Yahudi yerleşimcilere bırakılmasının ve Müslümanların Kıble Mescidi'nde namaz kılmaya devam etmelerini öngörüyor.

Bu durum üzerine sosyal medya üzerinde kampanya düzenleyen ve destekleyenler, Kudüs ve Batı Şeria sakinlerini Mescid-i Aksa'yı yalnız bırakmamaya, baskınlara karşı direnmeye ve Mescid-i Aksa'da bulunup nöbet tutmaya davet etti.

Kampanyada 1948'de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlilerden Mescid-i Aksa'yı savunma konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeleri istenirken Filistinli gençlere işgalci siyonistlerin Mescid-i Aksa'yı kirletmelerine izin vermemeleri çağrısında bulunuldu.

Öte yandan tüm İslam ümmeti ile dünyanın özgür insanları, Yahudi yerleşimcilerin saldırılarına maruz kalan Mescid-i Aksa'ya desteğe davet edildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir