• DOLAR 32.371
  • EURO 34.709
  • ALTIN 2384.361
  • ...
Destici: Sapkın hayat tarzını asla kabul etmiyoruz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Genel İstişare Toplantısı'nda çeşitli konularda mesajlar verdi.

Olağan büyük kurultay sürecini başlatacaklarını söyleyen Destici, 2024'te yapılacak yerel seçim hazırlıklarına da başlayacaklarını anlattı.

"Sapkın hayat tarzını asla kabul etmiyoruz"
Bir film gösterimi üzerinden yapılan sapıklık propagandasıyla yeni bir provokasyona teşebbüs edildiğini aktaran Destici, şunları kaydetti:

Sapıklığı, sapkın bir hayat tarzını, cinsiyetsizliği, aile kurumunu yok etmeyi normalleştirmek bir yana toplumun önüne bir ideal gibi konulmasının hoş görülmesini, desteklenmesini asla kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz ve bu topraklarda onlara yaşam hakkı tanımayacağız.

Çünkü virüs gibidir. Bir toplumun içine girerse o toplumu çürütür, aileyi yok eder. Dolayısıyla toplumu ve bizi biz yapan inançlarımızı, değerlerimizi yok eder. Onun için bunlara asla izin veremeyiz. Bunları asla bireysel hak ve özgürlükler kapsamında değerlendiremeyiz.


"YÖK'e çağrı yapıyorum"
Destici, bazı üniversitelerdeki sapıkların eylemlerine işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

ODTÜ, Boğaziçi, Sabancı, Koç gibi ve daha nicelerini sayabileceğimiz üniversitelerin de bunların işaretleri, simgeleri olan sözde paçavra, bayraklarının sallandırılmasını da şiddetle kınıyor ve YÖK'e çağrı yapıyorum, üniversitelerden bu ahlaksızların, sapıkların sözde paçavralarını, bayraklarını kaldırın, bunların asılmasına ve bizim çocuklarımızı, gençlerimizi özendirecek şekilde propagandalarının yapılmasına müsaade etmeyin. Bunu yapan üniversitelerle ilgili işlem yapın, uyarı yapın ve bunları kaldırtın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir