• DOLAR 32.426
  • EURO 34.625
  • ALTIN 2387.038
  • ...
HÜDA PAR Lideri önemli açıklamalarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapıcıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;

14 Mayıs'ta parlemento seçimleri tamamlandı cumhur ittifakı açık ara farkla meclisteki çoğunluğu elde etti.
Fakat maalesef Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci turda bitmedi aslında bizim beklentimiz birinci turda Cumhurbaşkanının seçilmesi gerekiyordu sahada ve sokakta gördüğümüz buydu.
Fakat sonuç böyle tecelli etmedi ikinci tura kaldı ama olanda hayır vardır dedik gevşemeden tekrar ikinci tura hazırlıklarımıza başladık yine vatandaşa gittik sokaklardaydık. 

Mevcudu korumak birinci öncelikli hedefimizdi ardından birinci turda sandığa gitmemiş yada gitmişte başka adaylara oy kullanmış insanları da ikna etmek için bir çaba ortaya koyduk Rabbime şükürler oslun bu çabalarımız sonuç verdi ve Sayın Cumhurbaşkanımız seçimlerin ikinci turunda da olsa yüzde 52'yi aşkın bir oy ile yeniden milletimizden onay alarak önümüzdeki 5 yıl Türkiye'yi idare etmek üzere yetki aldı. 

Genel manada seçimlerle ilgili şunu söyleyebilirim; Belki birilerine abartılı gibi gelebilir ama sanki seçimin odağında HÜDA PAR varmış gibi neredeyse muhalefet bütün kara propagandasını bizim üzerimizden yürüterek hem bizi hemde bizim üzerimizden Sayın Cumhurbaşkanımızı vurmaya çalıştı.
Bir karalama kampanyası, yalan ve iftira furyası başladığı günden son güne kadar sürekli aratarak devam etti ama şunu gördük ki Elhamdulillah milletimiz buna pirim vermedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir