• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Ve Kılıçdaroğlu konuştu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ - Seçim yenilgisinin ardından ilk açıklamasını yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

Sevgili halkım hakkınızın yenilmesine müsaade edemezdim etmedim. Haksız, hukuksuz bir düzene karşı susup dilsiz şeytan olamazdım olmadım. Evlatlarımız işsiz, güçsüz hayata tutunmaya çalışırken onların sizin hakkınızı yemesine müsaade edemezdim etmedim. Hakkari'den Edirne'ye Sinop'tan Hatay'a hepimiz bir aileyiz koskoca bir ailenin birbirine düşürülmesine müsaade edemezdim etmedim.

Sizlerden bir ricam var. Kendiniz için evlatlarınız, emekliler, analarımız babalarımız için demokrasi mücadelesi sürdürmeye devam edin. Son yılların en adil olmayan seçim mücadelesini yaşadık.

Bir özel teşekkürüm de kadınlar ve gençlere. Demokrasi mücadelemizin gerçek kahramanları onlardır. Onları sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu seçimde halkın otoriter bir yönetimi değiştirme iradesi net olarak ortaya çıkmıştır. Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar bu mücadelenin öncüsü olmaya devam edeceğiz. Benim asıl üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen çok daha büyük sıkıntılardır. Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyonu aşan vatandaşımızı dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız.

Bu haberler de ilginizi çekebilir