• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İstanbul’daki patlamada vefat eden gençlerin sayısı 4 oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ataşehir de bir fırında meydana gelen patlamada Mardin Kabala’lı Erboğa Ailesi gençlerinden Abdulkadir Erboğa, yaralı olarak kurtulmuş, hastaneye kaldırılmış fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen Abdulkadir Erboğa kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Dün sabaha karşı şiddetli bir şekilde meydana gelen patlamanın ardından fırın kullanılamaz hale geldi. Doğalgaz patlamasından kaynaklı olduğu iddia edilen patlamanın etkisi çevre işyerlerinde de büyük hasar oluşturdu. Patlamanın ardından İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul Ataşehir’de fırının depo olarak kullanılan bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle dün sabah saatlerinde şiddetli bir patlama yaşandı. Patlamanın yaşandığı fırında çalışan Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Kabalalı Mahallesi'nden olan, Mehmet Erboğa, Mehmet Beşir Erboğa, Mehmet Erboğa adlı kuzenler olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kabalalı Erboğa Ailesine mensup olan gençlerden patlamada yaralı olarak kurtulan Abdulkadir Erboğa'da kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Kabala'da yerleşik olan Erboğa Ailesi’ne mensup, Mehmet Erboğa, Abdulkadir Erboğa, Mehmet Erboğa ile Mehmet Beşir Erboğa adındaki dört gencin vefatı Kabala'da derin bir üzüntüye neden oldu.

Polis, itfaiye ve İGDAŞ ekipleri, tadilattan yeni çıktığı öğrenilen Ufanti adlı fırında yaşanan patlamayla ilgili araştırma başlatırken patlamada yaşamını yitiren Mardinli 4 gencin cenazeleri toprağa verilmek üzere Mardin’e gönderildi. (İLKHA)

 

 

 

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir