• DOLAR 32.385
  • EURO 34.554
  • ALTIN 2378.979
  • ...
HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan'dan esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan, il teşkilatıyla esnaf ziyaretinde bulunarak, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın seçilmesi için esnaftan destek istedi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yapılan esnaf ziyaretinde HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan'a Başkan Yardımcısı Reşat Uşar, Etimesgut İlçe Başkanı Osman Alpsoy ve il yönetiminden bir heyet eşlik etti.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Karaarslan, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayip Erdoğan'a destek talebinde bulundu.

Karaarslan, "Önümüzde bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Esnaf ziyareti kapsamında hem HÜDA PAR'ı tanıtıyoruz hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neden yeniden seçilmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki; CHP demek yalan demek. Birinci tur ve ikinci turdaki söylemlerine baktığımız zaman bunu anlayabiliyoruz. Birinci ve ikinci turda oynadıkları kesimler farklı. Gerek Kılıçdaroğlu gerek İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanları olsun kullandıkları dil tamamen yalan odaklı bir dil ve hatta manipülasyon. Halkın CHP'ye dair bir güveni kalmamıştır. Bu tutarsızlıkla birlikte kendi siyasi geleceklerini de yok etmişlerdir. Allah'ın izniyle pazar akşamı Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Türkiye'nin lideri olarak göreceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir