• DOLAR 32.196
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2514.645
  • ...
Gaziantep Milletvekili Demir, gençlerle buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Buluşması" programına katılan Demir, gençlere önemli mesajlar verdi.

HÜDA PAR Şehitkamil İlçe Başkanlığının Gazikent Temsilciliğinde düzenlenen program, hafız Ahmet Durmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda gençlerle hasbihal eden ve gençlerin sorularını yanıtlayan Demir, HÜDA PAR'ın gençleriyle Türkiye'nin ve İslam ümmetinin umudu olduğunu ifade etti.

"Hür Gençlik Türkiye için umut oldu"

Hür Gençliğin Türkiye için bir umut olduğunu belirten Demir, "Sizin duruşunuz, varlığınız, çalışmalarınız, gayretiniz, azminiz belki farkında değilsiniz ancak Türkiye'de umut oldu. Çok büyük bir umut olmuşsunuz. Yapacağınız çok iş var. Sizinle iftihar ediyoruz. Siz rol model olarak Yasin Börü'leri kendinize model alıyorsunuz. Onların değerlerini, düşüncelerini, takvalarını, İslami anlayışlarını, yaşam tarzlarını esas alıyorsunuz. Bundan sonra da bunu esas almaya devam edeceksiniz. Türkiye'de ve dünyada iki gençlik algısı var. İlk gençlik algısı küresel üst aklın, çıkar odaklarının, sömürge merkezlerinin oluşturmaya çalıştığı gençliktir. Şu anda Türkiye'de bunu inşa ediyorlar. Onların gençlik tasavvurunda onların inşa etmek istediği genç insan tipinde akıl yok, akide yok, onları bağlayan hiçbir şey yok. Her türlü yol yöntem meşru. Onların tabiriyle özgürlük, keyfe giden her yol mubahtır. Memlekete dair bir endişesi olmayan bir gençlik inşa etmek istiyorlar. Onların önündeki engel şu anda HÜDA PAR gençliği ve HÜDA PAR'ın misyonudur." şeklinde konuştu.

"Bu toplumun geleceği sizin sırtınızdadır"

"Hür Gençlik; izzeti İslam'da, dürüstlükte, takvada, ibadette ve Allah'a yakınlıkta bulan bir gençliktir." diyen Demir, Hür Gençliği şöyle anlattı:

"HÜDA PAR'ın gençliği bunun farkında olan bir gençliktir. Geleceğin inşa edilmesi bu işin en üst noktalara çıkarılması, bütün sahalara ulaştırılması, Türkiye'de ve dünyada en makbul, en aziz dereceye çıkarılması sizi bekleyen bir sorumluluk. Bu toplumun geleceği sizin sırtınızdadır. Bu toplum sizi bekliyor. Onlar bizim gençlerimizi alırken, aslında bizim geleceğimizi alıyorlar. Bir daha bu ülkenin belini doğrultamaması için, kendi ayakları üzerinde durmaması için, bu ülkenin yine eskisi gibi İslam'ın hizmetkarı olmaması, birleştirici, bütünleştirici olmaması için ve bu memleketin, bu toplumun küfre, sömürgecilere, Batı'ya bağımlı kalması için bunu yapıyorlar. Hedeflerinde sadece siz değil hepimizin geleceği, hepimizin istikbali, hepimizin ahireti ve memleketimiz var. Bunun farkında olmamız gerekiyor. Hür gençlik bunun farkında. Bu nedenle Türkiye sizin ne ifade ettiğinizi biliyor. Herkes sizin bu ülkenin geleceğini kurtarabilecek umut olduğunuzu biliyor. Bunu biz söylemiyoruz. Herkes diyor ki bu ülke için bu memleket için birileri bir şey yapabilecekse o da sizlersiniz, sizin gençliğinizdir. Bizim bu mirası çok daha güçlü bir hale getirerek, çok daha büyüterek, çok daha sağlamlaştırarak, çok daha büyük bir umut haline getirerek bizden sonraki nesillere aktarmamız gerekiyor."

"Partimiz oyunları bozduğu için hedef alınıyor"

HÜDA PAR'ın oyunları bozuğu için hedef alındığını belirten Demir, "Bizim mirasyedi değil, miras bırakan olmamız gerekiyor. Bu memleketin bize olan ihtiyacının farkında olmamız lazım. Partimizi, toplumun partisi, halkın partisi haline getirmemiz lazım. Sizin bütün gençlere ulaşıp, gençlere dokunup partimizi anlatabilmeniz lazım. Bugün gençliğimizi hevese ve şehvete mahkûm edip akıl ve idraklerini ellerinden almak istiyorlar. Bunu becerirlerse bizim geleceğimizi alacaklar. Dinimizin izzetini alacaklar. Bu memleketin kaynaklarını sömürecekler. Ama Allah'ın izniyle biz asla buna izin vermeyeceğiz. Okuyacağız, çalışacağız, kendimizi geliştireceğiz, insanları, gençleri Allah ile barıştıracağız. Onları bu memleket düşmanlarının projelerinden alacak, kurtaracak ve Allah'a yakınlaştıracağız. Şu anda Türkiye'de oyunları siz bozduğunuz için dikkat ederseniz medyada sizi hedef alıyorlar. Partiniz hedef oluyor. Memleket düşmanları sizden korkuyorlar. Bu memleketin bir daha bağımsız olup kendi ayaklarının üzerinde durmasını istemeyenler, bu memleketin bir daha umut haline gelmesini istemeyenler şu anda hedefe sizi koymuşlar." şeklinde konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir