• DOLAR 32.291
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2472.94
  • ...
Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na öneri!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerine geri sayım sürerken Millet İttifakı'nı eleştiren Sevigen, ''Ben çok üzgünüm, partimizi koruyamadığımız için üzgünüm, biz Kemal Bey’i çok uyardık. Ben 2 yıldır bağırıyorum bu altılı masanın oyu yok bunlarla konuşurken böyle konuşun. Esas kavga milletvekili listesi açıklandığı zaman göreceksiniz.

Biz solcular Mustafa Sarıgül’ü al, DSP’yi al, Muharrem Bey’i al. Kendi amblemlerini koysunlar, nasıl girdi Erbakan’ın oğlu. Fikirlerimiz düşüncelerimiz aynı olmayan bilir ama kendi amblemini koydu. Babayiğit gibi er meydanında ölçüsünü aldı. Bu insanlar bizim arkadaşlarımızın emeklerini sömürdüler.

Şimdi bir önerim var. Kemal Bey’e diyorum ki bu arkadaşlar çıksın biz Cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyoruz, Bakanlıkta istemiyoruz, CHP’nin milletvekillerini aldık. Ali Babacan, Karamollaoğlu, Davutoğlu, Gültekin Uysal, Meral Akşener. Davutoğlu’nu dinledim. Halası oy vermiyordu ya dün akşam dedi halam gitti verdi. 15 milletvekili aldın. CHP örgütünü motive etmek için Karamollaoğlu, Davutoğlu, Gültekin, Meral Hanım çıksınlar desinler ki biz Cumhurbaşkanı yardımcılığı ve Bakanlık istemiyoruz bunu CHP’ye verin biz bu çocukların haklarını yedik desinler.'' ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir