• DOLAR 32.382
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2406.29
  • ...
Şanlıurfa Gençlik Spor  İl Müdürlüğünden yurtlardaki depremzedelerle ilgili açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren, Şanlıurfa'da depremzedeler yurtlardan çıkarıldığı söylemleri üzerine bir yazılı açıklama yaptı.

Eren, yurtlardaki depremzedelerin çıkarılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını sadece dağınık olan depremzedeleri tek yurtta toplama girişimi olduğunu ifade etti.

"Dağıtımlar adil bir şekilde yapılmaktadır"

Eren, yaptığı açıklamada, "Yurtlarda barınan depremzedeler arasında yaşanan kavga, şikâyet vb. olaylar anında kolluk kuvvetlerine bildirilmekte olup gerekli yasal işlemler adli makamlarca yürütülmektedir. Söz konusu disiplini, huzuru ve toplu yaşanılan yerlerde uyulması gereken kuralları çiğneyen insanlar kamunun güvenliği ve huzuru adına anında yurtlarımızdan uzaklaştırılmaktadır. Depremzedeler için gelen yardımlar ( çocuk bezi, hijyen kiti, bebek maması, hasta bezi, kapalı su vb.) yurtlarımızın depolarına alınarak ihtiyaca binaen odalara dağıtılmaktadır. Bebeği olmayana bebek bezi hastası olmayana hasta bezi verilmemektedir. Su, hijyen kiti gibi malzemeler tüm odalara eşit şekilde dağıtılmaktadır. İsrafın ve suistimalin önlenmesi açısından dağıtımlar adil bir şekilde yapılmaktadır." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir