• DOLAR 32.298
  • EURO 34.895
  • ALTIN 2395.14
  • ...
Kılıçdaroğlu, ırkçı başkanın paylaşımını beğendi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Özcan paylaşımında, "28 Mayıs sığınmacıları göndermeyeceğim diyenler ile göndereceğiz diyenlerin seçimi olacak…Kalsın diyenler RTE'ye, gitsinler diyenler KK ya oy verecek…Ben nasıl gönderdiysem Bay Kemal de gönderecek" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu Özcan'ın paylaşımını beğendi. 

Özcan önceki paylaşımında ise ''Kemal bey de net olmalı…Bırakalım Suriyeli kardeşlerimizi davulla zurnayla gönderelim edebiyatını…isteyerek veya zorla gidecekler kardeşim..nokta..demek lazım!! Biz halkımıza bakamıyoruz 13 milyon a bakmak zorundamıyız!!!! Yeter artık..Adam göndermem diyor..hala oy alıyor..'' ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi seçim kampanyasını sığınmacılar üzerinden yürüten ve ''zorla göndereceğiz'' diyen Ata İttifakı'na mesaj olarak yorumlanıyor. 

Sığınmacılara yönelik yardımı kesen Cumhuriyet Halk Partili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şehirde yaşayan yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapılacağını açıklamıştı. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir