• DOLAR 32.277
  • EURO 34.84
  • ALTIN 2440.947
  • ...
Suruç Ölüm Yolu'nda çalışmalar başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Şanlıurfa’nın önemli sorunlarından birinin çözümü için adım atıldığını kaydetti.

Her hafta cuma günü saat 11.11’de kentin farklı bir sorununu ve çözüm önerisini dile getiren Özaslan, birçok kişinin hayatını kaybettiği Suruç Ölüm Yolu'nda yol çalışmalarının başladığını kaydetti.

Özaslan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Müjde... Müjde... Müjde..! Siyaset; Halka Hizmet Sanatıdır... HÜDA PAR'ın ısrarlı ve istikrarlı çalışmaları sonucu "Suruç Ölüm Yolu" için çalışmalar başladı. Emeği geçen herkese teşekkürler."

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, Şanlıurfa- Suruç- Birecik kara yolunda yaşanan trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla kara yolunda bulunan bir yakıt istasyonunun bahçesine taziye çadırı kurmuştu.

Şanlıurfa- Suruç-Birecik kara yolunda yaşanan ölümlü kazalara dikkat çekmek amacıyla da farklı eylemlere başvurulmuştu.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, daha önce de kara yolundaki kazalara dikkat çekmek amacıyla kefen giyerek kara yolunda yürümüştü.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Suruç Ölüm Yolu'nun ihale sözleşmesinin imzalandığını ve bayram sonrası çalışmaların başlayacağını açıklamıştı. (İLKHA)

 





Bu haberler de ilginizi çekebilir