• DOLAR 32.264
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2434.318
  • ...
CHP panikte: Kılıçdaroğlu'nun sesini taklit edip..
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve çevresinden "Bir ses kaseti çıkacak, sakın inanmayın" açıklamaları peş peşe gelmişti. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, ABD'ye düzenlediği ziyaret sırasında çekildiği belirtilen bir kaydın olduğu duyumunu aldığını söylemişti. 

 Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, FETÖ'nün iktidara yönelik gerçekleştirdiği 17-25 Aralık Süreci'nin kumpas olduğunu kabul etmiş, bugün, "17/25 Aralık Süreci'nde de Erdoğan'a deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar." diyen Kılıçdaroğlu geçtiğimiz yıllarda ise ses kayıtlarının doğru olduğunu savunmuş, "Benim öyle bir ses kaydım çıkarsa CHP Genel Başkanlığından ayrılırım" demişti. CHP'li yetkililerden ve yakın gazetecilerden gelen  ''bir kayıt çıkarsa sakın inanmayın'' çağrılarının sebebi merak konusu oldu. 

Son olarak CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Halk TV'de katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun sesinin taklit edilerek PKK ile bir konuşması olduğunu gösterileceğini iddia etti. 

HDP'nin milletvekili adayı Cengiz Çandar Kılıçdaroğlu 'na destek verme sebeplerine ilişkin yaptığı açıklamada, ''Kılıçdaroğlu ile HDP eş başkanları Pervin Buldan ile Sancar bir mutabakat ortaya koydular." demişti. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir