• DOLAR 32.292
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2436.881
  • ...
Er-Reşak: Nablus katliamına karşılık verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas Siyasi Büro üyesi İzzet Er-Reşak, siyonist işgal rejiminin dün sabah Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus şehrinde gerçekleştirdiği katliamla ilgili açıklamasında, işgal rejiminin suikast ve katliam politikasını sürdürmesinin onun terörist yapısını ve kanlı projelerini açığa çıkardığını dile getirdi.

Er-Reşak, siyonist işgal rejiminin Filistin halkının seçkin evlatlarını gün ortasında ve soğukkanlılıkla öldürme politikalarının karşılıksız kalmayacağını, onların bu uygulamalarına Filistin direnişinin de feda eylemlerini artırmak suretiyle karşılık vereceğini ifade etti.

Nablus'un bir ateş dağı olduğunu, Filistin'in bütün şehirlerinin ve beldelerinin de onunla birlikte olduğunu vurgulayan Er-Reşak, Filistin'in içindeki ve dışındaki tüm direniş güçlerini işgal rejiminin saldırganlığına karşı tavır almaya ve gereken cevabı vermeye davet etti.

Siyonist işgal rejiminin dün sabah Eski Nablus'a düzenlediği baskında yaklaşık bir ay önce El-Ağvar bölgesinde işgal rejiminin gerilla çetelerine mensup üç kadının öldürüldüğü eylemden sorumlu tutulan ve Hamas'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları'nın mücahitlerinden Hasan Katnani, Muaz El-Mısri ve İbrahim Cibr şehit edilmişti. Baskın yüzünden çıkan çatışmalarda ahaliden de 14 kişi yaralanırken 153 kişi atılan gaz bombalarından etkilenmişti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir