• DOLAR 32.468
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2386.512
  • ...
Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan minikler duygularını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Coronavirus salgını nedeniyle 3 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine ülkenin birçok yerinden aileleriyle katılan minikler, etkinliğe katılmanın verdiği heyecanı ve duyguyu anlattı.

Ahmet Turhan

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi Karajdağ'dan geldiklerini söyleyen Ahmet Turhan, programa peygamber Aleyhisselam ve ona olan sevgi ve sevdaları için katıldıklarını söyledi.

Muhammed Artaç

Diyarbakır'da ikamet ettiğini ve ilk defa böyle bir programa geldiğini ifade eden Muhammed Artaç, programın çok güzel olduğunu peygamber efendimizin doğum günü ve kutlu doğum haftası sebebiyle peygambere olan aşkından dolayı programa geldiğini kaydetti.

"Peygamberimizin doğumu dünyaya aydınlattı"

Tusem Gültekin

Birçok insanın eğlenmek için farklı yollar seçtiğini belirten Tusem Gültekin, "Diğer insanların nasıl bir eğlencesi oluyorsa bizimde böyle bir eğlencemiz olsun. Biz de dinimiz ve peygamberimiz için coşalım. Bunun için geldim ben buraya. Bence çok çok güzel bir program. Benim çok çok beğendiğim bir program. Her sene olması çok güzel bir şey. Bazı durumlardan dolayı üç senedir olmuyor. Ben bu programı çok seviyorum gerçekten çünkü peygamberimizin doğumu dünyaya aydınlattı. Çok büyük bir doğum ve bunun hakkında bir program yapılması çok güzel bir şey." dedi.

"Burayı çok seviyorum, ilahiler söylüyorlar. Çok heyecanlıyım"

Rümeysa

Duygularını dile getiren Rümeysa adlı küçük kız ise, "Ben çok heyecanlıyım, buraya geldiğim için. Bugün, peygamber efendimizin doğum gününü kutluyoruz. Burayı çok seviyorum, ilahiler söylüyorlar. Çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Ebrar Söğüt

Düzenlenen etkinliğin çok güzel olduğunu kaydeden Ebrar Söğüt, "Peygamber Aleyhisselam'ın doğum günü olduğundan, Allah için etkinliğe geldiğini vurguladı.

Fatma Betül Söğüt

Kutlu Doğum etkinliğini çok özlediği için Batman'dan etkinliğe geldiğini söyleyen Fatma Betül Söğüt ise, Batman'dan kendisini Diyarbakır'a getiren şeyin peygamber efendimiz için bir araya toplanmak gelmek olduğunu ifade etti.

"İnanılmaz bir duygu yani bu anı çok bekliyordum"

Zümra Yamaç

Peygamber Aleyhisselam için ve Allah'ı birlemek için toplanıldığına vurgu yapan Zümra Yamaç, şunları kaydetti: "Çok güzel bir program ben çok seviyorum her yıl geliyorum eksiksiz 3 yıldır olmadığı için bugün daha neşeli ve mutlu bir şekilde geldim."  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir