• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Gaziantep Milletvekili Adayı Şehzade Demir Gaziantep Cizreliler Derneği'ni ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında AK Parti Gaziantep adayı Şehzade Demir, seçim çalışmaları devam ediyor.

Ev ve esnaf ziyaretlerine devam eden Demir, ayrıca şehirdeki Oda, STK, basın ve hemşeri derneklerine yönelik ziyaretlerini de sürdürüyor.

Demir, bu ziyaretler kapsamında Gaziantep Cizreliler Derneği'ni ziyaret etti.

Gaziantep Cizreliler Derneği Başkanı Nimet Tarandır ve Dernek Yöneticilerinin karşıladığı Demir ve beraberindeki heyet, kentteki siyasi ve sosyal konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

"Türkiye'nin bütün sorunlarının çözümüne dair söylenecek sözümüz var"

Dernek üyelerine yönelik kısa bir konuşma yapan Demir, HÜDA PAR'ın siyasetinin ve çalışmalarının memleketin doğusundan batısına kadar bütün ülkeyi ilgilendirdiğini belirtti.

HÜDA PAR'ın mecliste temsil edilmesinin önemine değinen Demir, "Ülkenin geleceği bizim siyasi anlayışımız ve memleketimiz için iki tarafı kıyasladığımız zaman bir dönem daha Erdoğan'a ihtiyaç hissedildiğini görebiliyoruz. Bu nedenle bizim duruşumuz bu noktada. Ama onun da ötesinde bir şekilde bizim meclise girmemiz gerekir. HÜDA PAR'ın iyi bir temsiliyet kazanması, Türkiye siyasetinin gündemine girmesi ve Türkiye'nin bütün sorunlarının çözümüne dair söylenecek sözümüz, uygulanabilecek projelerimiz olduğu için çok önemsiyoruz. Bu nedenle biz önümüzdeki beş yıl içinde Sayın Erdoğan'ın devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

Demir ayrıca dernek yönetimi ve üyelerinin kendilerine gösterdikleri sıcak ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir