• DOLAR 32.362
  • EURO 34.704
  • ALTIN 2392.792
  • ...
HÜDA PAR lideri önemli açıklamalarda bulundu! Bunlar bazı şeylerin ayak sesleri...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

Yapıcıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Sayın Erdoğan'ın davetiyle Cumhur ittifakına katılım daveti aldık. Partimizin kurullarıyla istişare sonucu katılım sağladık.
Öncesinde koşulsuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koşulsuz destek verdik.

farklı farklı kesimler tarafından saldırı var.
TKP, TİP, CHP, İYİ PARTİ, HDP, MEMLEKET PARTİSİ, ÜMİT ÖZDAĞ, farklı yerlerde farklı şekillerde tacizlerde bulunuyorlar. 
Bunlar durup dururken olmuyor birileri bazı kitleleri bizim aleyhimize kışkırtmaya çalışıyorlar.

Halbuki ben geçen hafta söylemiştim daha öncede tekrar etmiştim savaş değil biz seçime gidiyoruz. Diğer siyasi partilerde bizim rakiplerimizdir düşmanımız değildir.

Maalesef her siyasi partinin yetkilileri bu hassasiyeti göstermiyorlar keşke onlarda gösterebilseydi. Halbuki benim çağrım şuydu, bu gibi provakatif eylemlere karşı birlikte mücadele etmek zorundayız.

Geçen hafta Mersin Tarsus'ta seçim büromuza el yapımı patlayıcı atıldı Allah'tan herhangi bir yaralama olmadı orada çünkü seçim lokalimizin boş olduğu bir saatti gece saatlerinde atılmıştı.
Yine Mersin'de stant çalışması yapan arkadaşlarımıza hem silahlı hem bıçaklı hem sopalı saldırı oldu 3 arkadaşımız yaralandı. Yaraları çok ciddi değildi ikisi ayakta tedavi edildi birisi de hastane de yattı ama şükür olsun ki hayati tehlikesi yok.

Bunlar bazı şeylerin ayak sesleri olabilir

Daha öncede söyledik birileri bir taraftan provokasyona dikkat çekiyorlar ama diğer taraftan kendi elemanlarını yada kendi gençlerini bizim üzerimize salıyorlar  bunlar durup dururken olmuyor.

Bir taraftan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı eğer seçimi kazanırlarsa Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı söylenen Mansur Yavaş'ın HÜDA PAR'ın kökünü kazıyacağız gibi çok tehlikeli bir söylemi var.

Öbür tarfatan Edirne cezaevindeki zat Tliban ittifakına geçit vermeyeceğiz durduracağız diye söylüyor.

Mansur beyin akla ziyan açıklamaları var. Mesela diyor ki; PKK ne ise HÜDA PAR odur. Bir taraftan AK Parti Hizbullah ile ittifak yaptı diyor. bunlar dil sürçmesi değil kasıtlı söylenen şeyler.

HÜDA PAR ile AK Parti ittifak yaptı demiyor AK Parti Hizbullah ile ittifak yaptı diyor. Öte taraftan PKK ne ise HÜDA PAR'da odur diyor sanki legal meşru siyasi bir parti değil silahlı bir terör örgütüymüş gibi bizimle ilgili böyle cümleler kuruyor öte taraftan biz bunların kökünü kazıyacağız diyor. Bazıları durumdan vazife çıkarıp bizim stantlarımıza, arkadaşlarımıza, adaylarımızın seçim bürolarına çok yönlü saldırı düzenliyorlar.

Aynı Mansur Yavaş HDP'nin güçlü bir şekilde meclise girmesi iyidir belki o zaman çağrı yapacaklar dağdaki PKK silah bırakacaklar sanki HDP'nin yada eski başkanının PKK üzerinde bir yaptırım gücü yada sözü orada para ediyormuş gibi cümleler kuruyor.

Bir taraftan bizim onlrla ittifakımız yok bütün terör örgütleri kötüdür gibi cümleler kuruyorlar ama bizi de terör örgütüymüşüz gibi isim vererek hedef gösteriyorlar.

Biz onlara söylüyoruz bu çok tehlikeli bir oyundur bu sadece bize yapılmış bişey değildir bu asıl memleketin huzuruna sıkılmış kurşundur. Bunlar millete düşmanlıktır bu milletin çocuklarını birbirine karşı kışkırtmak hiç kimseye bir fayda vermemiştir bundan sonrada vermeyecektir.

Bu iftira ve hakaretlerinden dolayı Mansur Yavaş'ı hem şikayet ettik hem dava açtık. Sonrada çıkmış şöyle bir cümle kuruyor, 'HÜDA PAR bana dava açmış bu benim için şeref madalyasıdır' bende kamuoyunun takdirine bırakıyorum iftiracılık ve yalancılık şeref madalyasıysa normal halini varın siz düşünün.

Mızrak artık çuvala sığmıyor

(HDP) Alttan alta pek çok destek verdi, şimdi o desteklerini açık ettiler. Tabirimi mazur görün ama milleti aptal yerine koyuyorlar. Halen daha bizim onlarla ilişkimiz yok, biz kimseye bir öz vermedik diyorlar ama, satır aralarını okuyanlar, (CHP'nin) onlara, sadece onlara da değil, onların ağababalarına çok ciddi sözler verdiğini görüyorlar. Onlar milletin bunları görmediğini düşünedursunlar, milletimiz çok iyi görüyor bunları. Biz halkın ferasetini bizzat yerinde sokaklarda müşahede ediyoruz.

"Biletlerimiz kestik 15 Mayıs'ta geri dönüyoruz" diyorlar

Artık açıktan destek veriyorlar. Sadece Kandil değil, FETÖ de artık açıktan destek veriyor. Çünkü (CHP'nin) onlara da verilmiş sözleri var. O yüzden yurt dışındaki FETÖ'cüler, 15 Mayıs'ta biletlerimizi kestik geri dönüyoruz diyorlar. Bunu kimler diyor, millete darbe yapmaya kalkışan, milletten yediği tokatla perişan olup kaçanlar söylüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir