• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Dacia Yedek Parça
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konforlu araçlarıyla bilinen Dacia, ülkemizde gün geçtikçe daha popüler hale geliyor. Romanya menşeili otomobil markasının kullanıcı sayısındaki bu artış herkesi heyecanlandıran bir seviyeye ulaştı. Bir sonraki aracının Dacia olmasını isteyen sürücülerin aklındaki en önemli soruysa Dacia yedek parça sıkıntısının olup olmadığıdır. Mutlulukla şunu söyleyebiliriz ki Dacia orijinal yedek parça ağı ülkemizde oldukça geniş. Bundan dolayı kullanıcılar parçalara ulaşmada pek sıkıntı yaşamıyorlar.

Dacia Orijinal Yedek Parça Nereden Bulunur?

Dacia orijinal yedek parça için akla gelen ilk adres tabi ki yetkili servisler. Türkiye'nin pek çok şehrinde hizmet veren yetkili servislerden orijinal parçaları kolayca temin etmeniz mümkün. Oldukça organize çalışan Dacia yetkili servisleri, tüm sürücülerin yararlandığı yegane adrestir. Fakat servislerin tek seçeneğiniz olduğunu asla düşünmeyin.

Özellikle son birkaç yılda pastadaki payını sürekli büyüten online alışveriş siteleri, yedek parçada da işimize yarıyor. Google'dan bulabileceğiniz pek çok site parça alışverişinizi kolaylaştırıyor. Fakat bu noktada hepsine güvenli gözüyle bakmanız pek doğru olmaz. Bazıları sattığı kalitesiz ürünlerle bazıları da fahiş fiyatlar sunmasında dolayı seçenekleriniz arasında yer almamalı. Ancak güvenilir bir site bulmanız halinde yedek parça bulmanın bir sorun olmaktan çıkacağına dair şüpheniz olmasın.

Dacia Parça Kataloğu Parça Ofisi’nde

Güvenilir bir yedek parça sitesi ararken karşımıza en fazla çıkan web site Parça Ofisi oluyor. Parça Ofisi orijinal, yan sanayi ve muadil ürünleriyle piyasadaki parça açığını kapatan bir firma. Hem fiziki mağazasında hem de web sitesinde yaptığı satışlarla müşterilerinin güvenini sonuna kadar kazanmış durumda. Ayrıca web sitedeki Dacia parça kataloğu da sürekli ziyaret almasıyla dikkat çekiyor.

Parça Ofisi yetkililerinin söylediğine göre sitede en fazla Dacia Logan yedek parça ve Dacia Duster yedek parça terimleri aratılıyor. Bu modeller için Delphi, Dayco, Valeo gibi markaların yanı sıra Alman, Kore ve diğer muadil ürünler seçenekler arasında. Sitenin en iyi özelliklerinden birisi de muadil ürünlerin kalitesinin piyasanın çok üstünde olması. Bu sayede Dacia otomobilinizin ömrünü uzatacak ve performansını en üst seviyeye çıkaracak ürünler bulmanız hiç de zor olmuyor.

Dacia Oto Parça Fiyat Listesi

Dacia yedek parça fiyat listesi pek çok faktöre göre değişiklik gösterir. Bu faktörlerden ilki araç modelidir. Modelden modele değişen parçaların fiyatları da buna paralel olarak farklılaşır. Bir diğer önemli faktör ürünün markasıdır. Örneğin muadil ürünler yan sanayi markalara göre genelde daha uygun fiyatlı olur. Orijinal parçalar ise en yüksek fiyata sahip olanlardır. Ayrıca parça türü de fiyat üzerinde en belirleyici olan noktadır. Piston, silindir kapağı, krank mili ve ana yatak gibi önemli motor parçaları için ödeyeceğiniz ücretler bir hayli fazla olabilir. Bu sebeple ücretler 75 TL ile 10.000 TL arasında olabilmektedir.

Kaynak: www.parcaofisi.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir