• DOLAR 32.529
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2402.533
  • ...
SON DAKİKA
Peygamber Sevdalıları Vakfı Bingöl Bölge Koordinatörlüğünden mevlid etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 30 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Diyarbakır Nevruz Parkında düzenlenecek olan program ile ilgili konuşan Peygamber Sevdalıları vakfı Bingöl Bölge Koordinatörü Şefik Börü, “En Güzel Örnek Hz. Muhammed"  temalı mevlid etkinliğine Bingöl halkını davet etti.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Börü, "Vakfımız tarafından 30 Nisan Pazar günü Diyarbakır Merkez Nevruz Parkında “En Güzel Örnek Hz. Muhammed ” temalı Mevlid etkinliği düzenlenecektir. Vakfımız tarafından bu yıl tek adreste tek etkinlik düzenleme kararı alındı. Bizler de Bingöl Bölge koordinatörlüğü olarak etkinliğe katılacağız. Etkinliğe katılmak isteyen halkımız için ücretsiz taşıma yapalacaktır. Etkinliğe gelmek isteyen Peygamber sevdalısı halkımızı ücretsiz taşıma yapacağız. Halkımızı bu güzel etkinliğe davet ediyor ve hep beraber Muhammedi coşkuyu yaşamak için 30 nisan pazar günü saat 13:30'da Diyarbakır Nevruz Parkı Miting alanına bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Nesillerimize Muhammedi aşkı nakşetmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz"

Börü,"Pandeminin araya girmesiyle beraber bir süre bu güzel etkinlikten biz ve halkımız mahrum kaldı ancak gelinen noktada etkinlik yapma kararının alınması toplumun ıslahına yönelik  çalışmalara katkı sunacağını düşünüyoruz. Bu ıslah çalışmaları kapsamında en güzel örnek olan Hz. Muhammed aleyhisselamın öğretileri ile hareket etmek zorundayız. Zira ahir zamanda sefine-i necat Peygamberimizin bizlere emanet olarak bıraktığı Kuran ve sünnettir. Gerek aillerimizi gerekse de nesillerimizi tehdit eden ifsat çalışmaları var, bizler de hayırlı etkinliklerle ıslah çalışmaları yapmalıyız. Ve ıslah çalışamalarına katkı sunup nesillerimizi muhafaza etmeliyiz.  Nesillerimize Muhammedi aşkı nakşetmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Evlerimizde Peygamberimiz aleyhisselamın sünnetini yaşamak istiyorsak onu iyi tanımalı, iyi okumalı ve her zaman gündemimizde tutmalıyız." ifadelerini kullandı. 

Börü, etkinliğe katılmak isteyenler için 30 Nisan pazar günü ücretsiz servis imkanı sunacaklarının altını çizerek, etkinliğe katılmak isteyenler için Bingöl Merkez Hacılar camii önünden saat 08:30'da araç kalkacağını ifade etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir