• DOLAR 32.257
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2431.769
  • ...
AK Parti Siirt milletvekili adayı Özcan'dan Ramazan Bayramı mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mesajında, bayramların, birlik ve beraberliklerin güçlendirildiği, kardeşliklerin yenilendiği müstesna günler olduğuna vurgu yapan Özcan, şu ifadelere yer verdi:

"Bir yandan içimizde bayrama ulaşmanın sevincini yaşarken diğer yandan vatandaşlarımızın hüzün ve acılarını yüreklerimizde hissediyoruz. Toplumumuzun bütün kesimleri arasındaki bağları güçlendiren, gelecek için bizlere umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günler olan bayram günleri hiç şüphesiz acı dolu bu günlerimizde bize büyük bir motivasyon sağlayacaktır.

Geleceğe ümit ve güvenle baktığımız bu mübarek günlerde Rabbim 'den bir daha böyle acılar yaşanmamasını diliyorum. 14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bizler gecemizi gündüze katarak çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. AK Parti biliyorum ki yine halkımızın ezici desteğiyle Türkiye Yüzyılında yoluna devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını temenni ediyor, tüm Siirtli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir