• DOLAR 32.309
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2402.15
  • ...
HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Çevik'ten Ramazan Bayramı mesajı 
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını, ülkede meydana gelen depremin ve afetlerin bir daha yaşanmamasını yüce Allah'tan temenni etti.

Çevik, şöyle dedi: 

"Rahmet, kurtuluş ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerifin sonunda Rabbimizin bizlere hediyesi olan Ramazan Bayramı'na yetişmiş bulunmaktayız. Ramazan-ı Şerif ayına çok yakın zamanda büyük bir deprem yaşayan depremzede, selzede kardeşlerimin özelde Mardinli kardeşlerimin genelde tüm Müslümanların Ramazan-ı Şerif bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Rabbim bir daha bizlere bu tür acıları yaşatmasın." 

Siyonist işgalcilerin baskınlarını sürdürdüğü Kudüs'ün bu bayramda siyonistlerin çöküşüne ve Kudüs'ün selamete kavuşmasına vesile olmasını  Yüce Allah'tan dileyen Çevik, "Ramazan-ı Şerif Bayramının özellikle Kudüs'ümüzün kurtuluşuna vesile olmasını ve emperyalist siyonistlerin çöküşüne, toplumumuzu bozmak isteyen müfsitlerin Rabbimizden elline fırsat vermemesini temenni ediyorum. Bu Ramazan-ı Şerifin son buruk bir Ramazan-ı Şerif olmasını arzuluyorum. Medeniyetler, diller ve dinler şehri olan Mardin'imizden Ramazan-ı Şerifin toplumumuzun ihyasına, emniyet ve selamına ulaşmasına Rabbimden niyaz ediyorum. Tüm Müslümanların Ramazan-ı Şerif Bayramını tebrik ediyorum." ifadelerini kaydetti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir