• DOLAR 32.157
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2495.581
  • ...
Abdulhakim Tekin: Birileri 15 Temmuz darbe girişimiyle elde edemediğini bu seçimle yapmak istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Siirt milletvekili adayları Mervan Gül, Fevzi Sevgili ve Lokman Özcan, havayoluyla geldikleri memleketleri Siirt'te binlerce kişi tarafından yüzlerce araç konvoyuyla karşılandı.

Binlerce partili ve vatandaş tarafından havaalanı önünde karşılanan milletvekili adayları, burada kendilerini bekleyen partililerle ve vatandaşlarla selamlaştı. Halktan büyük bir ilgi gören adaylar, daha sonra yüzlerce araç konvoyu eşliğinde şehir turu attı. Şehir turundan sonra milletvekili adayları, Siirt kapalı spor salonunda tanıtım programına katıldı.

Tanıtım programında konuşan HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, coşkulu kalabalığa kısa ama dikkat çekici bir konuşma yaparak şu önemli mesajı verdi:

"Bugüne kadar elde edilen mevcut kazanımların muhafazası için destek verdik"

Tekin, açıklamasında, "Şehrimiz için seçilen 3 adayımız hayırlı olsun, Allah onları utandırmasın. Malumunuz HÜDA PAR olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekle beraber seçimlere ittifak kurarak katılma kararı aldık. Bunu niçin yaptık? 3 husus ile açıklamak istiyorum. Özellikle ülkede maddi ve manevi terakkinin devamı, mevcut bugüne kadar elde edilen kazanımları muhafaza etmek, özgür, özgün bir ülke olarak devam etme adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilmesi ve mecliste en üst seviyede temsil edilebilmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

"Birileri 15 Temmuz darbe girişimiyle elde edemediğini bu seçimle yapmak istiyor"

Bu seçimde birilerinin 15 Temmuz darbe girişimiyle elde edemediğini, yapamadığını bu seçimle yapmak istediğine dikkat çeken Tekin, "Birileri bu bölgede Kürtlere kader olarak sadece kanı,  gözyaşını ve ölümü reva görmüştü, özellikle bu rolü Kürtlere biçmiştiler. Bunu başaramadıkları ve belki bu bugün kırıldığı için bunu yolunu açmak için isteklerine bu seçimle ulaşmak istiyorlar. Bu seçim 'Niye sen, niye ben değil meselesi değil, biz olma zamanıdır. Çünkü gün gelir ne sen kalırsın ne ben kalırım' inşallah hep birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilmesi için temsiliyetin en yüksek seviyede olabilmesi için HÜDA PAR olarak sahada olacağız. Tüm teşkilatlarımızla destek vereceğiz." ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Siirt Başkanı Ekrem Olğaç, daha önce Siirt'ten 3 milletvekili çıkarmayı başardıklarını bu günde 3 milletvekilini meclise göndereceklerini belirterek programa katılan STK ve vatandaşlara teşekkür etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir