• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
"Şehitlerin kanı firavunun tahtını alaşağı edecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Bem-Bir-Sen Van Şubesi, Mısır'da yüzlerce Müslüman'ın katledilmesi olayına tepki amaçlı bir basın açıklaması düzenledi. Sendika binasında düzenlenen basın açıklamasını şube başkanı Harun Altın okudu.


Darbecilerin faşist lideri Sisi'nin yaptığı katliamı Mekke dönemindeki müşriklerin dahi yapmadığını söyleyen Altın, "Eli kanlı İsrail'in Şaron'dan bir farkı kalmamıştır. Şehitlerin kanı firavun tahtını alaşağı edeceği günlerde yakındır" dedi.


Dünyanın hiçbir yerinde askeri darbelerle başa geçen yönetimlerin halka rağmen başarı şansının olmadığını söyleyen Altın, "Bu durum Mısır'da da böyledir. Darbenin başından beri meydanlardan ayrılmayan ve ordu karşıtı gösteriler yapan Mısır halkı, kendi ülkelerindeki demokrasiyi artık kanlarıyla yazmaya başladılar. Mısır'ın darbeci yönetiminin özellikle ABD ve diğer emperyalist hayaller peşinde koşan ülkelerin de desteği ile kendi ülkelerinde gerçekleştirdikleri katliamlar karşısında en sert tepki dünyadaki Müslüman ülkelerden gelmelidir. Artık Müslüman halklar en kısa sürede kendi güç birliklerini kurmalı" ifadelerini kullandı. (Fırat Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir