• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batmanlı iş adamından örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün düzenli olarak 800 kişiye iftar yemeği veren Batman Umut Kervanı, dondurma fabrikası sahibi hayırsever iş adamı Yahya Ezer’in sponsorluğunda 800 kişiye daha iftar yemeği verdi.

"Bugünün sponsoru baniddo dondurmaları"

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, "Bugün Ramazan ayının on sekizinci günü. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Ramazan’ın başından beri her gün kurduğumuz iftar çadırını bugün de kurduk. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Bugünkü iftarımızın sponsorluğunu Batman’da faaliyet yürütmekte olan bir firmamız yapıyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün yaklaşık 800 kişiye burada iftar yemeği veriyoruz. Şehrimizin yoksullarını, yetimlerini, ihtiyaç sahiplerini, depremzedelerini iftar çadırımızda ağırlıyoruz. Bugün buna vesile olan hayır sahibi Sayın Yahya Ezer ve onun gibi tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Ramazan’ın ilk gününden beri çalışmalarımız devam ediyor ve Ramazan’ın sonuna kadar da devam edecek. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ve katkılarını bekliyoruz. Şimdiden yapılacak yardım ve katkılarını Rabbim kabul etsin." dedi.

"Hizmet eden her bir çalışanı ve gönüllüsünü tebrik ediyorum"

Umut Kervanı Vakfı'nın yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış bir yardım kuruluşu olduğunu söyleyen firma sahibi Yahya Ezer ise yaptığı açıklamada; “Hayırlı hizmetlerine şahit olduğumuz Umut Kervanının bir günlük iftar yemeği iaşesini bizler karşılamak istedik. Özellikle Umut Kervan'ına çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış bir yardım kuruluşu. Hizmet eden her bir çalışanı ve gönüllüsünü tebrik ediyorum. Güzel hizmetler veriyorlar. İftara katılan depremzedelere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir