• DOLAR 32.565
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2445.537
  • ...
Ağrı Mustazaflar Cemiyeti, zalimleri lanetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, Mısır'da Müslüman halka yönelik gerçekleştirilen katliamları kınadı, darbecileri ve destekçilerini lanetledi.
Halkın oyları ile seçilmiş İslami hükümete destek gayesi ile şiddetten uzak gösteri yapan masum Müslümanlara yönelik katliamları lanetlediklerinin ifade edildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şuan itibarıyla çoğu başlarından vurulmuş 200' ün üzerinde şehit ve 5000 civarında yaralı kardeşimiz mevcuttur.Allah zalimleri kahretsin.
Mısır'da müslümanların akıtılan kanlarının sorumluları, katil darbecilere hertürlü desteği veren başta ABD, israil ve onların kukla devletleri olan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerin aşağılık liderleridir.

Mısırda Müslümanların izzetli direnişi çok yüzleri ağarttığı gibi, çoğu kara yüzlüleride ümmete tanıtmış oldu. İslami bir yönetim isteyen Müslüman halka karşı zalim katillerrin yanında duran, darbeci askerlere ve onların sözde cumhurbaşkanlarına tebrik veya bazı bahanelerle kutlama mesajları yollayanlara herhalde Allah'ın ateşi dokunacaktır."

Mısırlı Müslümanların İslami direnişini tüm İslam ümmetinin canı gönülden desteklemesi gerektiğine vurgu yapılan açıkalmada " Allah muhafaza Mısır'daki darbenin belirlediği hedefe ulaşıp, Müslümanların kazanlarını ellerinden alması durumunda, İslam düşmanı batı, bu tarz darbelerle nerede halkın desteğiyle yönetime gelmiş bir hükümet varsa, onlara karşı darbe tehdidini başlarının üstünde duran bir kılıç gibi tutacaktır.
Allah'ın yardımıyla Mısır'lı Müslümanların darbe karşısındaki zaferi, tüm İslam ve adalet karşıtlarının mağlubiyeti olacaktır.

Ağrı Mustazaflar Cemiyeti olarak, tüm hemşehrilerimiz adına alçakça katledilen şehitlerin şahadetini kutluyor, kanlarının ümmet için uyanışın ve zaferin vesilesi olmasını diler, binlerce yaralıyada Rabbimizden acil şifalar vermesini bekliyoruz." İfadelerine yer verildi (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir