• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Cizre`de yol kesen göstericilere müdahale
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Cizre`de maskeli bir grup, saat 22.00 sıralarında İdil Caddesi Cudi mahallesi ve Dörtyol kavşağında izinsiz gösteri yaparak, yol kesip, kimlik kontrolü yapmak istedi. Maskeli grup, müdahale eden polise, el yapımı patlayıcı, molotofkokteyli ve havai fişek attı. Basınçlı su ve biber gazı kullanan polis göstericileri dağıttı.
 

Eylemcilerin Şırnak Caddesi üzerinde bulunan Mem-u Zin otelin önünde yol kesince polisler müdahalesi sırasında sözde asayiş üyesi olduğu iddiasıyla bir kişiyi gözaltına aldı.
 

Gözaltına alınan şahsın üzerindeki siyah tişört ve üzerinde YDG-H yazısı dikkat çekerken yakalanan A.Ö, Cizre Devlet Hastanesinde yapılan kontrolünden ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
 

Olaylar geç vakitlere kadar devam ederken cadde üzerinde çay içen vatandaşlar, olaylar çıkınca çaylarını bırakıp bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldılar, çevre esnafı da işyerlerini kapattı.
 

Öte yandan olayları takip eden muhabir Ramazan İmrağ, olaylar sırasında göğsüne isabet eden taşla yaralandı. Yaralanan gazeteci vatandaşlarca Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. İmrağ`ın sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi. (Abit Dündar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir