• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Kocaeli'de kumar ve uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "İzmit ve Kartepe ilçelerinde umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin kumar oynattığının tespit edilmesi üzerine işletme sahipleri hakkında gerekli adli işlem başlatılmış, kumar oynayan 9 şahıs hakkında ise Kabahatler Kanunu hükümlerine göre idari işlemler başlatılmış ve 745 TL paraya el konulmuştur." ifadeleri yer aldı.

Ayrıca uyuşturucu madde satışının önlenmesi için yapılan operasyonda 7 şüphelinin tutuklandığı bildirilen açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde imal ve satışının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 24-25/03/2023 tarihlerinde ilimiz Körfez, İzmit ve Gebze ilçelerinde 4 farklı olayda toplam 16 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yapılan çalışmalarda;

783 gram Metamfetamin, 15 adet Sentetik Ecza, 3 gram Sentetikkannabinoid, 3,73 gram Esrar,2 adet Ruhsatsız Tabanca, Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 33.810TL para ele geçirilmiştir.

Yakalanan 8 şüpheli hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılarak serbest bırakılmıştır. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen toplam 8 şüpheli şahıs, Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiş, M.B. isimli şahıs hakkında ev hapsi kararı verilmiş olup M.A.B.,  M.Y.,  H.P.,  B.A.,  A.C.,  R.E. ve Ö.Ş. isimli toplam 7 şüpheli şahıs ise tutuklanmıştır." bilgileri yer aldı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir