• DOLAR 32.837
  • EURO 35.225
  • ALTIN 2445.841
  • ...
Hırvatistan Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

A Milli Futbol Takımı, Bursa'da Hırvatistan karşısında EURO 2024 Elemeleri'nde ikinci sınavına çıkıyor. Ermenistan'ı deplasmanda 2-1 yenerek 3 puan alan Ay-yıldızlılar Luka Modric'li Hırvatistan'ı devirip yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. D grubundan en kötü ikinci çıkarak EURO 2024'e katılma hakkını elde etmek isteyen 'Bizim Çocuklar' taraftarlarının desteği ile 2'de 2 yapmanın peşinde... Zorlu mücadeleye saatler kala futbolseverler Hırvatistan Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtını internette araştırmaya başladı. Peki Hırvatistan Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Hırvatistan Türkiye maçı ile ilgili derlediğimiz bilgiler haberimizde....

Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Bu akşam Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak Türkiye-Hırvatistan maçı TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek. İsveç Futbol Federasyonu'ndan Andreas Ekberg'in düdük çalacağı 90 dakika ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

Türkiye-Hırvatistan muhtemel 11'ler:
Türkiye: Mert, Onur, Ozan, Çağlar, Ferdi, Salih, Orkun, Hakan, Cengiz, Kerem, Enes

Hırvatistan: Livakovic, Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Sosa, Modric, Brozovic, Kovacic, Pasalic, Perisic, Kramaric

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ikinci maçında yarın Bursa'da Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Grubun diğer maçında ise aynı gün Galler ile Letonya karşılaşacak. D Grubu'nun bir diğer takımı Ermenistan ise ikinci maç gününü bay geçecek.

İlk maçında deplasmanda Ermenistan'ı 2-1 mağlup eden Türkiye, 3 puanla lider durumda bulunuyor. Grupta, Galler ve Hırvatistan ise 1'er puana sahip.

EURO 2024'e katılacak 20 takımın belli olacağı grup aşaması, 16-21 Kasım 2023'te oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 10 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar EURO 2024'e katılma hakkını elde edecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir