• DOLAR 32.202
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2505.737
  • ...
Depremzedelerden Umut Kervanı ve hayırseverlere teşekkür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Depremin ilk gününden bu yana afetten en çok etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş başta olmak üzere bölgede yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, hayırseverlerin kendilerine teslim ettiği yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor.

Battaniyeden sobaya, temel gıda maddelerinden kahvaltılık çeşitlerine, giyimden temizlik malzemelerine kadar farklı alanlarda depremzedelere yardım ulaştıran Umut Kervanı, kurduğu aş eviyle Hatay'da günlük 10 bin kişiye sıcak yemek hizmeti veriyor.

Tesisin kurulduğu günden beri ihtiyaçlarını Umut Kervanı aracılığıyla tedarik eden depremzedeler, İLKHA mikrofonu aracılığıyla hayırseverlere ve Umut Kervanı'na, gönüllülere teşekkür etti.

Kadir Gökçe

Yapılan çalışmalardan memnun kaldığını belirten Kadir Gökçe, "Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, düşürmesin. Yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı çok teşekkür ederiz. Hatay’ımıza geldiğiniz için elinize ayaklarınıza sağlık. Allah razı olsun." dedi.

Bediha Hatipoğlu

"Umut Kervanından çok memnunuz, her geldiğimizde boş dönmüyoruz"

Vakıf çalışanlarının her türlü ihtiyaçlarını güler yüzle kendilerine teslim ettiklerini belirten Bediha Habipoğlu, "Bizi geri göndermiyorlar, ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar. Yardımı yapanlardan da hayırseverlerden de Allah razı olsun." diye konuştu.

Ayhan Yetken

Yaşadıkları acıların kolay olmadığını, aynı acıyı başkasının yaşamaması için Allah'a dua ettiklerini vurgulayan Ayhan Yetken, "Devletimizi de başımızdan eksik etmesin. Umut Kervanından da çok memnunuz. Her geldiğimizde boş dönmüyoruz. Hayırseverlere de çok teşekkür ediyoruz. Allah gönüllerine göre versin." şeklinde konuştu.

Leman Titrek

Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden Leman Titrek de şunları söyledi:

"Öncelikle burada emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun. Mağdur kimse çok olduğu gibi herkesin ihtiyacı, çoluk çocuğu var. Ben ilk kez bu çadıra geliyorum. Gerçek manada halkın ihtiyacı olmasa kimse buralara gelmez." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir