• DOLAR 32.203
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2431.208
  • ...
Merak edilen isim konuştu! Akşener masaya döndü, Ersan Şen ne yapacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öncesinde  hareketli günler geçirmeye devam ediyor. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3 Mart günü kalktığı masaya 6 Mart'ta tekrar oturdu. Akşener'in bu hamlesi siyaset gündeminde çok konuşuldu. 

Hukukçu Ersan Şen ise katıldığı Habertürk yayınında "Cumhurbaşkanı adayı olabilirim." ifadeleri ile gündeme gelmişti. Ersan Şen katıldığı programda şu ifadeleri kullandı: Meral Akşener biraz önce aradı, ‘Hocam adaylık konusunda ciddi misiniz?’ dedi. ‘Ciddiyim’ deyince ‘Kapımız açık, buyurun görüşelim’

İyi Partili Cihan Paçacı, "Henüz bir şey bilmiyoruz. Sadece televizyonda izledik. Bir görüşmemiz olmadı." derken, İyi Parti Milletvekili Cihan Dikbayır ise, "Genel Başkanımız, adaylık konusunu herkesle istişare eder, herkesle görüşür. Ersan Şen'i adaylık teklif etmek için aramadı. Olur mu öyle şey? Aramanın amacı adaylık değil teşekkürdü." dedi. 

Şen, Altılı Masa'nın yeniden birleşmesinin ardından, MedyaTava TV'deki programa katılarak birtakım açıklamalarda bulundu. Şen açıklamasından "Tarihte ilk kez şahsımı öne çıkarmak istemem iktidarın ve muhalefetin trollerini bir araya getirerek birleştirdim. Dağılan masanın da toplanmasına yardımcı olduğumu düşünüyorum. Ben zannediyorum 3 Mart'ta bana sorulan soruya cevap verdim." ifadelerine yer verdi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir