• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı deprem bölgelerine gönüllüleri gönderemeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Mardin ve Kızıltepe organizasyonuyla Adıyaman deprem bölgesine gönderilmek üzere bugün gidenlerle beraber toplamda 100'ü aşkın gönüllü kişiyi yardım çalışmalarını üstlenmek için gönderdiler.

Yapılan organizasyon hakkında bilgi veren Umut Kervanı Kızıltepe Temsilcisi Şemseddin Alkan, deprem bölgelerine yardım çalışmalarını üstlenecek diğer çalışanların da yükünü hafifletmek için gönüllü insanları göndermeye devam ettiklerini ve şu ana kadar toplam da 100'ü aşkın gönüllüyü gönderdiklerini belirtti.

Alkan, "Malum olduğu üzere afet bölgelerine peyderpey deprem bölgesinde çalışmaları yürüten kardeşlerimize yardım etmek için buradan ekip şeklinde gönüllü kardeşlerimizi gönderiyoruz. Bugün de bir grup kardeşimizi göndereceğiz Allah'ın izniyle. Umut Kervanı bünyesinde elimizden ne geliyorsa hem depremzedelerin hem de mağdur ailelerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Bu kardeşlerimizle beraber toplamda Mardin ve ilçeleri genelinde 100'ü aşkın gönüllü kardeşimizi deprem bölgelerine gönderdik." ifadelerini kullandı.

Adıyaman deprem bölgesine gitmek üzere yola çıkan gönüllü Abdulsamet Gökçe oradaki depremzedelerin umutlarını yeşertmek için yola koyulduklarını vurguladı.

Gökçe, "Bizler Umut Kervanı bünyesinde hem deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmak hem de umutlarını yeşertmek için Adıyaman bölgesine gideceğiz inşallah. Orada gerek yemek dağıtımı olsun gerek depremzede kardeşlerimizin ümitlerini daha dinç tutmak için Mardin'den Allah'ın izniyle yola çıkacağız." şeklinde konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir