• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
Umut-Der aracılığıyla mağdur aileye para yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hiçbir gelirleri olmayan ve komşularının yardımı ile hayata tutunmaya çalışan Çelik ailesine bazı hayırseverler, Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Umut Der Gıda Bankası aracılığıyla nakdi para yardımında bulundu.
 
Petrolkent Mahallesi`nde yaşayan Gülcemal Çelik adlı bayan, 3 çocuğu ile birlikte tek odalı bir evde yaşam savaşı veriyor. 2 çocuğu zihinsel engelli olan ve eşi 3 yıl önce vefat eden Çelik, tek gözlü odada aylık 130 TL kira ile oldukça zor geçiniyor.
 
Yaptıkları yardım ile ilgili bilgi veren Umut Der Gıda Bankası Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın, "Gülcemal Çelik ailesinin kaydı bizde zaten mevcuttur. 5 seneden beridir Çelik ailesine yardımlarda bulunuyoruz. Ailenin durumu geçen hafta basında yer aldığı için bazı hayırseverin, aileye yardım etmek amacıyla bize verdiği parayı kendilerine ulaştırdık. Allah, yardımda bulunan hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun. Bu ailenin çamaşır makinesi ve bir vantilatöre ihtiyacı var. Hayırsever vatandaşlarımız bu konuda yardımcı olmak isterlerse bizleri aracı yapabilirler. Yapılan hayırlar şimdiden Allah katında kabul olsun" dedi.
 
Kendisine yardım edilen 3 çocuk annesi Gülcemal Çelik ise, kendisine para yardımında bulunan hayırsever vatandaşlara teşekkürlerini iletti.
 
5 yıldan beri Umut-Der`in kendisine gıda, para ve elbise yardımında bulunduğunu belirten Çelik, "Umut-Der, 5 yıldan beri bizlere yardımını eksik etmiyor. Valilik bana yemek yardımında bulunuyor. Bazen komşularız da yardımda bulunuyor. Hiçbir gelirimiz yoktur. Şuanda çamaşır makinesi ve vantilatöre ihtiyacımız var. Allah bizlere yardımlarda bulunan hayırseverlerden razı olsun" ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir