• DOLAR 32.457
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2437.871
  • ...
HÜDA-PAR`dan Doğruhaber`e Teşekkür Plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin ve Genel İdare Kurulu Üyesi Erdal Elibüyük, Doğruhaber Gazetesi`ne teşekkür ziyaretinde bulunarak HÜDA PAR`ın, 1. Olağan Büyük Kongresinde yaptıkları ilkeli haberlerden dolayı plaket verdi. 

Doğruhaber Gazetesi`ni ziyaret eden Sait Şahin, Doğruhaber Gazetesi Genel Koordinatörü Abdullah Aslan`a plaketi sunarak "1. Olağan Büyük Kongremize gösterdiğiniz ilgi ve yaptığınız haberlerden Doğruhaber Gazetesi ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyor başarılarınızın devamını Allah`tan diliyoruz" dedi.

SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRDİK
Plaketi Doğruhaber Gazetesinin tüm ailesi adına aldığını ifade eden Abdullah Aslan ise "Bu plaketin manevi değeri çok büyüktür. Biz kongreye katılarak habercilik ilkesi gereği sorumluluğumuzu yerine getirdik. HÜDA PAR`ın Türkiye siyasetinde yeni bir soluk olacağına ilişkin inancımız tamdır. Bizler de bu plaketle bizleri onurlandırdığı için başta HÜDA PAR Genel Başkanı Zekerriya Yapıcıoğlu olmak üzere tüm HÜDA PAR ailesine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

(Yasir Çelik / İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir