• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Beşiktaş kulübünden istifa eden Bahçeli: Bundan böyle ben...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Felaket zamanlarında fedakarlıklrımız göz kamaştırıcı düzeyde serpilip sivrilmektedir. Dayanışma ve yardımlaşma hissiyatı gönülleri birleştirirken ortak hedefler doğrultusunda gövdeleri kenetlemektedir. Milletimizin ruh kökü, dirayeti, her türlü müsibetle başa çıkmaya kafidir. Gelecek umutlarımız her şartta diri kalmıştır. 6 Şubat'taki depremler yaygın bir kayba ve yıkıma yol açtı. Bu hazin tablo yediden yetmişe her vatandaşımızı hüzünle sarstı.

Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Göç eden vatandaşlarımızın geri dönüş şartlarını oluşturmak görevlerimiz arasındadır. İçi dışı fitne fesat yumağına dönen siyasetçilerin çadır üzerinden sürdürdükleri iftira sağnağana rağmen çadırların kurulumu gerçekleştirmiş, çalışmalar da devam etmektedir. 287 çadır kent kurulmuştur. 

Çarpıcı gerçekler ortadadır. Devleti ve hükümeti suçlayan güruh arızalıdır, arsızdır. İster istemez bazı eksiklerin olması normaldir. İçinden geçtiğimiz nazik günlerde sporu siyasi kutupların içine çekmek için kıvrananlar tarihi bir yanlışın tam ortasındadır. Geçen hafta yapılan maçlarda hükümet istifa bağırtısının koro halinde seslendirilmesi hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza vahim bir saygısızlıktır. 

"ARTIK KARAGÜMRÜKLÜYÜM"

Depremin ağır sonuçlarıyla mücadele edilen süreçte Türk futbolunu siyasileştirmeye çalışanlar alçak bir kurgunun içerisindedir. Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı siyasi komplodur. Tribünleri provoke edenlerin tespiti yapılmalıdır. Bu yapılana kadar gönül verdiğim Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldım. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm.

Yıkılan her binanın yenisi yapılacaktır. 11 ilimizi kapsamına alan yeni yerleşim alanlarının haritası kamuoyuyla paylaşılmıştır. Bölge insanımız derin bir nefes almıştır. Gaziantep'in Nurdağı ve Islahiye ilçelerinde çalışmalar cuma günü başlamıştır. Bir yıl içinde il, ilçe ve köylerimizin yeni baştan inşası bitmiş olacak."

Bu haberler de ilginizi çekebilir