• DOLAR 32.271
  • EURO 34.708
  • ALTIN 2403.811
  • ...
DEPREMDEN ETKİLENENLERE ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DESTEK
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

11 ili etkileyen ve bölgede büyük yıkıma yol açan “Asrın Felaketi”nin yaralarının sarılması için çalışmalar devam ediyor. Her kesimin büyük destek verdiği çalışmalarda maddi destek kadar manevi destek de büyük önem arz ediyor. Deprem sırasında enkaz altında kalan, yakınlarını kaybeden ya da sarsıntıdan psikolojik olarak etkilenenlere Psikoloji ve Psikoterapi Araştırmaları Derneği tarafından ücretsiz psikolojik destek verilmeye başlandı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada “6 Şubat'ta gerçekleşen ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmaya çalıştığımız bu günlerde Psikoloji ve Psikoterapi Araştırmaları Derneği olarak psikososyal destek için yanınızdayız” ifadelerine yer verilirken, destek almak isteyen depremzedeler derneğin resmi sosyal medya hesaplarında yer alan form üzerinden başvuru yapabiliyor.

2 psikiyatrist, 8 klinik psikolog, 16 psikolog, 5 psikolojik danışman ve 1 sosyal çalışmacı olmak üzere toplam 32 kişinin görev alacağı çalışmalar büyük oranda online olarak gerçekleştirilecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir