• DOLAR 32.272
  • EURO 34.705
  • ALTIN 2394.779
  • ...
Ahlaki Çöküntüdeki Avrupa Örnek Olamaz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Mustazaf-Der tesettür konulu seminer verdi. Mustazaf-Der tarafından verilen seminerde peygamber efendimizin erkeklerden biat aldığı gibi Müslüman kadınlardan da biat aldığını ifade edilerek, İslam`ın kadınlara verdiği öneme dikkat çekildi.

Küfrün hiçbir zaman hedefine direk ulaşmadığı belirtilirken, "Küfür peyderpey hedefine ulamış ve Müslüman kadınları tesettürden ayırarak kandırması da bu şekilde olmuş. İlkin başörtüleri çıkarılan kızlarımız bugün mini etek giymekteler" ifadeleri kullanıldı.

Karma eğitim ve tesettür yasağından bahsedilen seminerde, çocuklara tesettür eğitimin mutlak olarak verilmesi gerektiğini dikkat çekilerek, şöyle denildi; "Çocuklarımıza tesettürü sevdirmeli ve bilinçli bir eğitim vermemiz lazım. Çocuklarımıza beşikten ta büyüyüp kendi sorumluluklarına gelene kadar eğitim vermek zorundayız. Kendi ailemizden başlayarak gerekli eğitimi vermek için her türlü şartları ve imkânları oluşturmalıyız… Yüzlerce kanal var ve birçoğunda necaset kokuyor. Çocuklarımıza yaptığımız en büyük kötülük, en büyük düşmanlarımızdan olan televizyon ile haşir neşir edilmesidir… Ahlaki çöküntüye uğrayan Avrupa bizlere örnek olamaz…"

Son olarak seminerde beraat kandili olduğu hatırlatılarak bu gecenin ihya edilmesi ve bu gece normal ibadetlerden daha fazla ibadetlerle Allah`a yakınlaşılması gerektiği belirtildi.

M. Salih Özcan -İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir