• DOLAR 32.435
  • EURO 34.675
  • ALTIN 2382.438
  • ...
Umut Kervanı Vakfı binlerce tencerenin kaynamasına vesile oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden hayır kuruluşlarının deprem bölgelerine insani yardım ulaştırma çalışması devam ediyor.

Depremin ilk saatlerinden beri faaliyetlerine aralıksız devam eden Umut Kervanı Vakfı, deprem bölgelerine battaniye, çadır, soba, giyim sıcak yemek ve temel ihtiyaç malzemesinin bulunduğu yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. 

"Asrın Felaketi" olan nitelendirilen depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da çalışmaları ile takdir toplayan Umut Kervanı Vakfı, dağıttığı gıda kolileri, atıştırmalık ve ekmek paketi yardımı ile binlerce ailenin sofra kurmasına vesile oluyor.

Yaptıkları hayırlı çalışmalar hakkında İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Adıyaman Temsilcisi Mahmut Yıldırım, "Bugün bine yakın vatandaşımıza gıda ve atıştırmalık dağıttık. Gıda kolilerimizin içerisinde kuru gıda, bakliyat, bulgur, pirinç, fasulye, salça, şeker, tuz, yağ gibi bir ailenin ihtiyacını karşılayabilecek kolilerimiz hazırlanmaktadır. Atıştırmalık kolilerimizin içerisinde de bisküvi, kek, meyve suyu, süt gibi ürünlerle destekleyerek yardımlarımıza devam etmekteyiz. Ayrıca ekmek dağıtımımız da devam etmektedir. Rabbim hayırseverlerimizin hayrını kabul eylesin. Hayırseverlerimizin katkısı olduğu sürece çalışmalarımızı Ramazan sonuna kadar devam etmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir