• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
SON DAKİKA
Kudüs Ortaklık ve Güçlendirme Derneği Başkanı Omari: Deprem bölgesinde yardımlarımız sürecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Depremin en çok etkilediği illerden olan Hatay'da enkazlarda çalışmalar sürdürülürken, Kudüs Ortaklık ve Güçlendirme Derneği, Hatay’ın İskenderun ilçesinde açtıkları aşevinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türkiye'de depremden zarar gören illerde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kudüs Ortaklık ve Güçlendirme Derneği Başkanı Beşir El Omari, depremde zarar gören Suriye'ye de giderek yardımlarda bulunacaklarını aktardı.

Omari, "Kudüs Ortaklık ve Güçlendirme Derneği olarak, Türkiye'nin güneyinde meydana gelen deprem sonrası zarar görenler için yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yardımlarımıza Mersin ilinden başladık ve şu an Hatay'ın İskenderun ilçesindeyiz. Bundan sonra yardım için depremden etkilenen diğer bölgelere gideceğiz." dedi.

Hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade eden Omari, "Şu an depremden zarar görenler için günde altı bin kişilik yemek yapılan mutfaklardan birindeyiz. Hayırsever kardeşlerimizin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıncaya kadar faaliyetlerimize devam edeceğiz. Allah kendilerinden razı olsun. Meydana gelen deprem sonrası zarar gören kardeşlerimize yardımlarımızı devam ettirebilmek adına hayırseverlere teşekkür ediyor ve daha fazla yardımda bulunmalarını bekliyoruz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir