• DOLAR 32.744
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2452.19
  • ...
Umut Kervanı Mardin'den afet bölgesine soba ve odun yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı, İHO EBRAR, Yetim Eli ve Yetimler Vakfı'nın organizeli bir şekilde deprem bölgelerine yaptıkları yardımları devam ediyor.

Umut Kervanı Mardin tarafından 15 ton odun, 135 adet soba Kahramanmaraş'taki depremzedeler için gönderildi.

Deprem bölgelerinden Kahramanmaraş'a yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Mardin Umut Kervanı Başkanı Abdulaziz Önen, hayırseverlerin verdikleri desteklerle Kahramanmaraş afet bölgesine Umut Kervanı olarak odun ve soba yardımında bulunduklarını belirtti.

Afetten etkilenen depremzedeler için Umut Kervanı, İHO EBRAR, Yetim Eli ve Yetimler Vakfı'nın organizasyonuyla yardım çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Önen, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkiyen deprem hepimizi derinden etkilemiştir. Depremin meydana geldiği ilk saatlerden beri Umut Kervanı, İHO EBRAR, Yetim Eli ve Yetimler Vakfı olarak gerek bölgede depremin bulunduğu sahalarda çalışmalara başlanıldı ve halen aralıksızca devam etmektedir. Bugün ise Mardin'den 15 ton odun, 135 tane de sobayı Kahramanmaraş'taki depremzedelere getirdik. Rabbim bir daha böyle bir yıkımı bizlere yaşatmasın. Bağışta bulunanlardan da Rabbim razı olsun. Onların verdiği destekleri depremzedelere ulaştırmak için Kahramanmaraş'a geldik. Organizeli bir şekilde dağıtımı yapılıyor. Allah herkesten razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir