• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Fabrika çalışanlarından Umut Kervanı aracılığıyla depremzedelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve  toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Türkiye'nin dört bir yanından yardımlar çığ gibi büyürken, depremden etkilenen illerden biri olan Adana'da fabrika işçileri depremzedeler için nakdi yardımda bulundu.

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir şekerleme fabrikasında çalışan işçiler, depremzedeler için aralarında para topladı.

Fabrika çalışanları adına Harun Ayaz, toplanan 11 bin 450 lirayı Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.

Yaşanan deprem sonrası fabrikada beraber çalıştığı iş arkadaşlarıyla böyle bir karar aldıklarını ifade eden Ayaz, depremzedelere ulaştırılması üzere bağışlanan 11 bin 450 lirayı Umut Kervanı Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek'e teslim etti.

Toplanan yardımın anlamlı olduğunu söyleyen Umut Kervanı Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, "Sahadayız, çok vahim bir durum var. Yakınları enkaz altında olan yerlerde insanlara sıcak aş ve sıcak çay dağıtımı yapıyoruz. Fabrika çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.  İnşallah bağışlanan bu meblağı depremzedelere ulaştıracağız veya onların masraflarında kullanacağız." (İLKHA)

 

 







Bu haberler de ilginizi çekebilir