• DOLAR 32.215
  • EURO 35.428
  • ALTIN 2510.364
  • ...
Depremde eşini kaybeden kadından duygulandıran bağış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin yaralarını sarmak, enkaz altında kalan vatandaşları çıkarmak için tüm Türkiye seferber oldu.

Kimi maaşını, kimi kumbaradaki harçlığını, kimi cebindeki son parayı, kimi umre parasını depremzedelere ulaştırılması için bağışta bulundu.

Adıyaman’daki depremde eşini kaybeden bir kadın, kulağındaki küpesini Umut Kervanı Şanlıurfa Şubesine başvurarak depremzedelere bağışladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği Başkanı Mahmut Çelik, bu bağışın kendilerini çok duygulandırdığını söyledi.

Çelik, “Bölgemizde ‘asrın felaketi’ diyebileceğimiz, tarihte eşine çok az rastlayabileceğimiz bir deprem yaşandı. Bu büyük deprem bazı şeylere sebep oldu. Halkımız topyekûn bir seferberlik ilan etti. Herkes elinden gelen yardımı yapıyor. Yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Eşini kaybeden depremzede bir kadının bağışı kendilerini çok duygulandırdığını belirten Çelik, “Adıyaman'da eşi enkaz altında kalan bir bacımız elinde kalan küpesini Umut Kervanına getirip teslim etti. Küpesini bozdurup depremzedelere harcamamızı istedi. Bu gibi hayırsever insanlar yaşadığı sürece bu dayanışmamız ve yardımlaşmamız devam edecek. Katkıda bulunan arkadaşlardan Allah razı olsun. Allah eşine rahmet etsin. Allah mekânını cennet etsin.” ifadesini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir