• DOLAR 32.446
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2441.168
  • ...
Rahmet Eli'nden kumanya kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Kurulduğu günden beri fakir ve muhtaçların umudu olan Van Rahmet Eli Gıda Bankası her Ramazan başlattığı kumanya kampanyasına bu Ramazan da başladı.


Başlatılan kumanya kampanyası hakkında bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, bu Ramazan ayında kumanya bedelini 50 TL olarak belirlediklerini açıkladı.


"Bir hurma ile de olsa sadaka verin; çünkü o bir hurma, açlığı giderir" hadisiyle kumanya kampanyasını başlattıklarını söyleyen Tay, "Kumanya paketlerimizin içinde; pirinç, bulgur, mercimek, çay, yağ, şeker, makarna, salça, tuz, turşu ve reçel bulunmakta. Bu paketlerimizi Ramazan boyunca muhtaç ailelere dağıtacağız" dedi.


Hedeflerinin bu Ramazan'da 2 bin aileye kumanya paketi ulaştırmak olduğunu aktaran Tay, hayırseverlere kumanya kampanyasına destek olmaları için çağrıda bulundu.


Tay, kumanya kampanyasına katılmak isteyenlerin "0432 214 61 64 ve 0553 231 72 73" numaraları telefonlarından kendileriyle irtibata geçebileceklerini söyledi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir