• DOLAR 32.206
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2510.641
  • ...
Davutoğlu'ndan 'Sinan Ateş cinayeti' yorumu: Eşkıya bir şeye güvendiğinde şehre iner
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bahçeli'ye dün meydan okudum, tekrar söylüyorum. 'Hangi büyükelçinin odasında o mutabakatı hazırladınız' diyor. Çıksın 'şu büyükelçinin' desin, buyursun.

Sinan Ateş cinayeti... Bahçeli, eğer başka bir ülkücü kardeşimiz öldürülseydi ortalığı inletirdi. Üstelik bu arkadaşımız sıradan bir ülkücü de değil, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Bahçeli ile çalışmış. Neden susuyorlar? Çünkü hepsi ucunun nereye gittiğini biliyor.

Devlet olacaksınız, şehre eşkıya inecek, bir şey yapmayacaksınız. Eşkıya bir şeye güvendiği zaman şehre iner. Bugün Ankara'ya eşkıya inmiştir. Biz altılı masada da bu olayı detaylıca konuştuk. Arkasında neler olabileceğini de konuştuk.

Şimdi Bahçeli, ülkücü camiaya mesaj veriyor. 'Beni eleştiren olursa katli vaciptir'e gidecek sözler söylüyor. Kamuyouna da mesaj vermeye çalışıyorlar, 'Bizden farklı düşünenler sokak ortasında öldürülür' diyor. Ülkeyi bir kaos ortamıyla seçime götürmek istiyorlar. Niye bu aileye taziye dahi dilenmiyor? Bakın gün gelir, bu dosyalar açılır, o zaman her şey ortaya dökülür. Biz bu dosyanın peşini bırakmayacağız."

Bu haberler de ilginizi çekebilir