• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR İstanbul’dan kar yağışı uyarısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hava durumu tahminlerine göre yakın tarihte İstanbul’un yağışlı havanın etkisine gireceği uyarısında bulunan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik, yetkililere çağrıda bulundu.

“İLGİLİ EKİPLER İVEDİLİKLE GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMALIDIR”

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Güvendik, “Değerli İstanbullular bildiğiniz gibi kış mevsimine girdik.  Meteorolojinin verdiği bilgilere göre yakın tarihte İstanbul’da kar bekleniyor.  Biz de şehrimizin yöneticilerini şimdiden uyarıyoruz. İstanbul halkı geçen yıl olduğu gibi kaderine terk edilmemeli, gerekli çalışmalar şimdiden başlatılmalı ve ilgili ekipler ivedilikle gerekli tedbirleri almalıdır.” Şeklinde konuştu.

“BENZER DURUMLARIN YAŞANMAMASI İÇİN…”

Geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzlukları hatırlatan Güvendik, “Geçtiğimiz yıl milyonlarca İstanbullu bir yandan hava koşulları ile mücadele derken, bir yandan da yolda kalan kar küreme araçlarına yardım etmek zorunda kalmıştı. Yine binlerce kişi ya araçlarını yollarda bırakıp yürüyerek evine ulaşmış, ya da araçlarının içinde kendilerine yardım gelmesini beklemişti. Benzer durumların yaşanmaması için hem yerel yönetimler hem de mülki idare amirleri koordinasyon içerisinde çalışmalı ve İstanbul halkının rahat bir kış geçirmesi için tüm hazırlıklar tamamlanmalıdır.” İfadelerini kullandı.

“YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ”

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Güvendik, “Biz HÜDA PAR olarak beklenen kar yağışı başlamadan uyarımızı yapıyor ve yetkilileri göreve davet ediyoruz.” dedi.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir