• DOLAR 32.29
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2411.973
  • ...
Umut Kervanı, Hatay'da ihtiyaç sahibi ailelere et yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Maddi ve manevi olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olan ve onları yalnız bırakmayan Hatay Umut Kervanı, yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Hatay'ın merkezinde ve ilçelerinde mağdur, muhtaç ve yetimlere yönelik yaptığı yardım çalışmaları ile gönüllere umut olan Hatay Umut Kervanı, muhtaç ve yetim ailelere kırmızı et yardımında bulundu.

Yapılan faaliyet hakkında konuşan Hatay Umut Kervanı Derneği Başkanı Necip Öner, hayırseverlerin yardımlarıyla onlarca aileye et yardımı ulaştırdıklarını söyledi.

Muhtaç ve çalışamayan durumdaki insanlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Öner, "İhtiyaç sahibi ailelerimize, hayırseverlerin destekleriyle kırmızı et dağıtımı gerçekleştirdik. Başvuruları değerlendirerek, ihtiyaç sahiplerini kategorilere ayırıp, öncelik sırasına göre yardımda bulunuyoruz. Hayırseverler tarafından verilen gıda kolileri, kesilen adak ve diğer yardımları önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere ulaştırarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Hayırsever kardeşlerimizin yardımları geldikçe bizler de ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya devam edeceğiz. Rabbim hayırseverlerin hayırlarını şimdiden kabul etsin." dedi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir